Water Retention

Zadržavanje vode može se opisati kao proces u kojem tijelo zadržava vodu u obzir nedostatak ga. Jeste li znali da ljudi maksimalno zadržati malo vode stvaranje ovog fenomena relativno uobičajene? Žene svibanj posebno otkriti jedan porast vode zadržavanja u tjedan dana prije njihove menstruacija. Iako je u redu da se zaustavi manje zadržavanja vode kod kuće, konzalting liječniku postaje obvezna obložiti problem je akutna.

Početna lijekovi za vode Retention
Paradoksalno, većina preporuča home pravni lijek za zaustavljanje vode zadržanje je konzumiranje više vodu. To je zato što voda problem zadržavanja površina obično kada naše tijelo dobiva dehidriran. Tako ima osam do 10 čaša vode na dan će pomoći uklanjanju dodatnih vode iz tijela.

Drugi lijek za zaustavljanje vode zadržanje je smanjenje uzimanja dodatnih natrij u prehrani. To nije lako. Obično možemo izdvojiti par namirnicama koje imaju visok sadržaj natrija, ali onda samo o zapakirane hrane sadrži neki količinu natrija. Pokušajte čuvanje karticu na iznos natrij li konzumirati.

Još jedan lijek za zaustavljanje vode zadržanje je kroz povećanje uzimanja kofein. A poznati diuretik, kafein pomoći će odbaciti malo vode težini kada se u maloj količini.

Određene namirnice imaju malo diuretički efekt. Na primjer, pokušajte miješanje nekoliko kapi limunova soka u vašem vode, kao da će pomoći češće mokrenje i zaustaviti zadržavanje vode. Također možete imati hrana bogata vitamin C kao diuretik svojstva imaju previše.

Gerd Dijeta
Napravite Dnevne Vježba rutinu
Laserski guliti Za Acne
Za proteľe Donja Abdominals
Kako mršaviti nakon što je beba
Kako izabrati oblik
Prednosti dunja
Antibakterijski sapun
Prednosti Muskmelon
Stražnjica Vježbe
Mango Prednosti